GEL - LAK nová éra laků

07.02.2011 12:29

 

Lak, který se nanese na přírodní nehet, ale přitom vydrží až tři týdny? Dříve možná sen, dnes je to realita! Na náš trh přichází revoluční novinka, která doslova boří hranice mezi gelem a lakem. Objevte jednoduchost a další ojedinělé vlastnosti zázraku jménem Gel-lak! S tímto inovativním produktem kombinujícím snadnost nanášení laku a trvanlivost gelu, zaznamenala celosvětově fenomenální úspěch kdekterá firma.

S Gel-laky přichází letos na světový i náš trh hned několik významných firem. Mezi nimi nechybí NSI (Polish Pro), Nubar (GeliCure), Platinum (UV Polish Pro), Crystal Nails (Gel-lac), Ligh Elegance (P2 UV GEL + POLISH), nebo EBD (Gel-Polish). Podobný produkt přináší i značka CND (Shellac), neobsahuje však žádné složky podobné gelu, tudíš není žádný zásah do nehtů. Součástí produktů je hybridní materiál budoucnosti, který slibuje neuvěřitelné možnosti. Sady výrobků se od sebe pochopitelně liší, ale jednotná myšlenka zůstává, a tou je jednoduchost, univerzálnost a dlouhodobá trvanlivost!
Jediné na co je třeba dát pozor, jsou silné dezinfekce, které ovšem poškodí prakticky cokoliv od laku po akryl. Takže pokud budete mýt Savem podlahu, tak rozhodně v rukavicích.

 

Podrobnosti o této metodě Vám rádi vysvětlíme v našem nehtovém studiu.